HEDVIG CHARLOTTA goes Royal Bohemian ChiQ

Om

REUSE & REDESIGN är Ann-Charlotte's Nyckelord för sin nya design....

Nu kan du köpa Lottas Fina saker här på webshopen.
Lotta har alltid haft ett stort intresse för att ta tillvara gamla ting och har alltid samlat på gamla plankor, antikviteter, möbler, fönster mm mm.

Nu har Lotta designat bord, väskor och kläder.

Borden har en bordsskiva av gamla plankor i Körsbärsträd, Ek eller Plexiskivor som är 25 mm tjocka och har olika storlekar!

Kläderna är Redesign av ARMY jackor, väskor och klänningar! 

Följ oss på FB HEDVIG CHARLOTTA och följ oss här på Webshopen för att få information om alla nyheter som kommer i en strid ström......

Nedan följer lite information om vad Ann-Charlotte har gjort i sitt tidigare liv och vad Ann-Charlotte kan erbjuda Dig som kund.

Behöver Du en inredningskonsult ? ? ?

ANLITA ANN-CHARLOTTE LOTTALOVE JENSEN

DITT PRIVATA HEM!

Anlita Proffessionella Ann-Charlotte LottaLove Jensen så kommer Du att få ett mycket personligt, vackert, mysigt, mjukt, goda energier hem som Du kommer att älska varje sekund!!!
Ann-Charlotte är specialist på att känna av energierna i Ditt hem och Du kommer att bli förvånad över hur lätt och smidigt Ann-Charlotte får Ditt hem att kännas som en lugn kreativ harmonisk plats allt på en och samma gång🌟💖🌟💖🌟

DITT KONTOR!

Behöver Du hjälp med Ditt kontor?
Anlita Ann-Charlotte Jensen så hjälper hon Dig att få ett kreativt, vackert kontor där energierna flödar och Du kommer aldrig att vilja gå hem🙏

HAR DU BUTIK!
Anlita Ann-Charlotte Jensen!
Hon har över 25 års erfarenhet av att hjälpa butiker att få fart på försäljningen!
Med sitt snabba sinne för detaljer och otroliga effektivitet att få fart på energierna kommer det kännas som en tornado har farit fram genom butiken och Du kommer genast få en härlig känsla för Din butik och känna att försäljningen ökar💰💰💰

SÄLJA DITT HEM ?
Anlita Ann-Charlotte LottaLove Jensen som hjälper Dig att få till ett fint och vackert hem inför fotografering och visning för potentiella spekulanter!
Höj försäljningspriset genom att anlita Ann-Charlotte som själv har sålt många lägenheter och hus och fått ett mycket högre pris än vad både Mäklare och andra förståsigpåare har sagt att man skall lägga sig på när det gäller prissättningen av huset eller lägenheten. Men skam den som ger sig !!
Ann-Charlotte har en mycket säker och stark känsla för hur Du skall göra för att få ut mesta möjliga för Ditt hem!

RENSA I RÖRAN ? ? ?
Behöver Du rensa i röran i Ditt hem på Ditt kontor I garaget I förrådet ? ? ?

ANLITA Ann-Charlotte LottaLove Jensen som är expert på att få till det med enkla medel och att få rensat bort det som Du inte har användning för eller som ej längre fyller ett syfte i Ditt hem eller i Ditt liv.
Det handlar inte om att rensa bort allt gammalt .....
Det handlar om att rensa och få ordning så att Du får en överblick över vad Du har och vad Du vill behålla och vad Du kan skänka bort eller sälja på Loppis !
Vi har ofta mer saker omkring oss än vad som är bra för oss! Vi kanske inte alltid förstår hur mycket det tynger oss och hur mycket det påverkar oss att ha det rörigt omkring oss eller att vi inte vet hur mycket det drar av våra energier när vi har för mycket saker omkring oss.....

PERSONLIG STYLING???

Vill Du ha hjälp med att få till Ditt eget personliga yttre och även inre.

Anlita Ann-Charlotte LottaLove Jensen som har en fantastisk förmåga att få fram DINA bästa sidor vad gäller både Ditt yttre och då Dig att känna glädje och kärlek i Ditt inre.

VÅGA VARA DU !!!

BE OM HJÄLP OCH DU SKALL SE ATT DITT LIV KOMMER ATT FÖRÄNDRAS DRASTISKT OCH DU KOMMER ATT KÄNNA GLÄDJE OCH EN HÄRLIG EUFORISK KÄNSLA NÄR DU RENSAT OCH FÅTT ORDNING PÅ SAKER O TING

Ring maila eller PM:a här på FB och få svar på Dina frågor, boka tid eller fråga om prisuppgifter......

Ann-Charlotte Jensen startade sitt företag Jensen Agenturer 1992 efter att ha varit i Afrika ett år och arbetat som Hotellchef i Tanzania. 
Dessförinnan har Ann-Charlotte jobbat som:
Säljchef
Ekonomiansvarig
Inredningskonsult
Butiksägarinna till 3 butiker
Dammsugarförsäljare på ELECTROLUX
mm mm.

Ann-Charlotte Jensen som äger och driver Jensen Agenturer har även en stark känsla och intuition om vad som är bra för Dig och Ditt hem eller Din butik/kontor.
Ann-Charlotte har en fantastisk känsla för att skapa Dig ett hem som Du aldrig vill gå ifrån och som Du alltid känner glädje av att komma hem till!!!

Lotta Jensen har alltid haft ett stort intresse för
Inredning
Design
Antikviteter
Resor
Hälsa
Kulturer
Energier - Känslan i ett hem.

Lotta har stort kunnande att hjälpa sina kunder med att få den rätta härliga känslan i sina hem, kontor, butiker mm....

Lotta jobbar mycket med att energierna skall flöda fritt och att det skall bli ett hem, kontor, butik  att vistas vara trivas och bo i!

Lotta har alltid haft och har en otrolig känsla för att skapa varma mysiga härliga inbjudande hem, butiker och kontor.

Lotta har alltid jobbat med Energier som vanligtvis kallas för Fengh Shui!!!

Lotta har själv haft och drivit tre olika inredningsbutiker alla i strl 150 m2.
Den senaste butiken hette HEDVIG CHARLOTTA och var belägen på Sibyllegatan 38 i Stockholm.

Det var en butik som hade en fantastisk känsla och många tidningar och journalister kom dit för att göra reportage och alltid låna med sig fina saker till tidningsreportage och vi hade även många mycket nöjda kunder till både inredningar och stylingar inför försäljningar!!!

Lotta har en fantastisk känsla för inredning och har haft många olika projekt med att hjälpa både butiker, kontor och privata hem att inreda och få en personlig prägel på sitt hem, sin butik eller på ditt kontor.

Lottas egna hem har varit med i Tidnignar som Sköna Hem, Expressen, Aftonbladet och Plaza Interiör.

Lotta designar även egna soffbord som varit med på Möbelmässan i Stockholm, FORMEX och GAVE OCH INTERIÖR MÄSSAN i Norge och även i många olika reportage både i Norge och Sverige.

Lotta Designar även väskor, kläder och inredningsdetaljer....

Kontakta Lotta om Du vill ha hjälp med att hitta och få rätta känslan i Ditt hem, Din butik eller på Ditt kontor. Eller om Du vill ha hjälp med att köpa in säljande produkter till Din butik eller om Du bara vill ha hjälp med att köpa in de rätta sakerna till Ditt hem.

VÄLKOMNA !!!

Lots Of Love LottaLove
👑👑👑